Grafik: ScoreIT 

Den nye app er din personlige portal til Energiforum Danmarks digitale univers

af: Flemming Kehr, ledelseskonsulent og CEO hos cphdialogue

Appen samler faglig viden, netværk og arrangementer på én platform. Den giver dig sågar mulighed for at indstille dit dashboard og dine interesseområder, så du får en endnu mere personlig oplevelse med fokus på de emner, der interesserer dig.


De seneste år har vi hos Energiforum Danmark løbende redefineret og videreudviklet vores vision, berettigelse og fundament. 

Som medlemsdrevet forening har vi et skarpt og nødvendigt fokus på at skabe individuel medlemsværdi ud fra målrettet faglig videndeling og de bedst mulige rammer for networking. 

Det forudsætter for det første, at selve det faglige indhold, vi formidler og faciliterer, er helt i top. 

Samtidig skal vi være i stand til at levere denne viden på et højt professionelt niveau både fysisk og digitalt, så vi er i stand til at møde vores medlemmer der, hvor de ønsker at få deres information.

I direkte forlængelse heraf har vi internt hos Energiforum Danmark også et driftsmæssigt behov for hele tiden at forenkle og optimere vores daglige drift og ressourceanvendelse.

Jo mere effektivt vi kan fungere i sekretariatet og bestyrelsen, jo flere ressourcer kan vi frigive til medlemspleje og -udvikling.

Derfor lancerede vi i foråret 2020 vores nye app ”EFDK”  – det første ben i en større digitaliseringsstrategi, som skal styrke Energiforum Danmark både indadtil og udadtil de kommende år. 

Dit personlige overblik – dit personlige dashboard

EFDK-appen er din digitale portal ind til alt, hvad der foregår i Energiforum Danmark. 

Appen samler faglig viden, netværk og arrangementer på én platform. Den giver dig sågar mulighed for at indstille dit dashboard og dine interesseområder, så du får en endnu mere personlig oplevelse med fokus på de emner, der interesserer dig.

Det vil også fremover være i EFDK-appen, at du skal tilmelde dig arrangementer, events, webinars, konferencer og sessioner. I EFDK-appen kan du desuden bl.a.:

  • Se programmer, præsentationer af indlægsholdere, video pitches, udstillere etc. for de enkelte arrangementer, events, webinars og konferencer.
  • Netværke med andre deltagere, der er tilmeldt det samme arrangement, som du selv skal deltage i.
  • Downloade materialer, præsentationer etc. fra specifikke indlæg, webinars, forelæsninger mv.
  • Tilmelde dig og deltage i netværks- og faggrupper.
  • Planlægge, debattere og dele viden in-app med andre medlemmer af din netværks- eller faggruppe.
  • Få daglige nyhedsopdateringer om intelligent energiudnyttelse i bygninger, grøn omstilling, indeklima VE, politik, regler, nye teknologier og metoder, trends og meget mere.
  • Læse faglige blogindlæg fra eksperter i branchen.
  • Læse dybdegående temaartikler i vores magasin.


EFDK-appen bliver et særdeles vigtigt værktøj, hvis du vil have det maksimale ud af dit medlemskab af Energiforum Danmark og øge dine muligheder for at netværke med andre medlemmer. 

Appen vil også kunne benyttes af ikke-medlemmer, dog i et mere begrænset omfang.

I appen kan du tilpasse din personlige side og til en hver tid blive opdateret på, hvad der sker I de netværk, du er medlem af. Du kan også se, hvilket medlemskab I har, og hvem der ellers bruger det.

Appen vil udvikle sig løbende

Ud over at være Energiforum Danmarks første store online videndelingsevent, var “Energiforum 21Live” også det første arrangement, man kunne tilmelde sig i EFDK-appen. 

Derfor vil alle programindslag fra Energiforum 21Live ugen også kunne ses eller genses i EFDK-appen. Du finder videoerne ved at klikke ind i kalenderen og vælge den ugedag, hvor programmet blev sendt.

I forbindelse med såvel fremtidige fysiske som online arrangementer og netværksmøder vil videoer, materialer, præsentationer mv. kunne findes i EFDK-appen og ikke på hjemmesiden.

EFDK-appen vil i sagens natur være et dynamisk værktøj. Den vil derfor løbende blive videreudviklet, justeret og optimeret. 

Næste skridt bliver integrationen af webinars i appen, der gør det muligt at tilmelde sig og tilgå webinars direkte fra appen. Det vil dog stadig være muligt at tilgå alle webinars fra sin computer direkte. 

Vi forventer, at integrationen af webinars i appen vil være på plads i løbet af sommeren.

Hvis du har spørgsmål om EFDK-appen, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet.

Download Appen til Android og iPhone

Appen kan downloades fra Apple App Store eller Google Play.

Du kan se tips og trick til hvordan du opretter dig i appen her.