Energiforum 2022 – 40 år med energi, bygninger og energioptimering

Energiforum 2022 – 40 år med energi, bygninger og energioptimering

Velkommen til Energiforum 2022

Årets største event der sætter fokus på energi, bygninger og grøn omstilling på tværs i branchen. Velkommen til inspiration, erfaringsudveksling, videndeling og networking med 300 andre ildsjæle og sidst men ikke mindst velkommen til fejringen af Energiforum Danmarks 40-års jubilæum.

Siden april 1982 har Energiforum Danmark samlet folk der arbejdede med klassiske dyder som energiledelse, energioptimering og siden med miljø og klima og grøn omstilling.

Da foreningen blev stiftet i 1982 hed vi Foreningen For Energistyring, i 1996 skiftede vi navn til Foreningen For Energi og Miljø og i 2009 blev vi til Energiforum Danmark.

I 40 år har vi skabt møder og netværk der klædte medlemmerne på til konkrete handling. Vi har været en handletank for grøn omstilling. Og efter en træls periode med online møder fejrer vi nu 40 års networking ved at være SAMMEN IGEN.

Retur til forside


Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål:

    

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.