Energiforum 2023 - Vejen til grøn omstilling går gennem elektrificering – men er vores bygninger klar og har vi råd?

Energiforum 2023 - Vejen til grøn omstilling går gennem elektrificering – men er vores bygninger klar og har vi råd?

Velkommen til Energiforum 2023

Årets største event, der sætter fokus på energi, bygninger og grøn omstilling på tværs i branchen. Velkommen til inspiration, erfaringsudveksling, videndeling og networking med mindst 300 andre ildsjæle.

Elektrificering af vores varmeforsyning, transport og store dele af produktionen er en forudsætning for, at vi når i mål med klimamålsætningen. Teknisk er det muligt, men det kræver mere end bare netforstærkning til elbiler og varmepumper. Og så er elprisernes himmelflugt også lidt af en showstopper.

Både elektrificeringen, energikrisen og klimakrisen fordrer, at vores bygninger skal optimeres og gøres langt mere intelligente, og at vi bruger færre ressourcer og mindre energi på at bygge og drive vores bygninger.

Energiforum 2023 sætter vi fokus på bygningernes rolle i elektrificeringen og alle de mellemregninger, der er nødvendige at komme godt i mål: Ressource-effektiv drift, godt indeklima, lavt energiforbrug, data og intelligent brug af data.

Bliv inspireret og opdateret i Danmarks stærkeste netværk på Energiforum 2023

Vi ses i Nyborg


Retur til forside


Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål:

    

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.