Tips og tricks til oprettelse af bruger i appen

Før du kan anvende appen, skal du oprette dig som bruger. I forbindelse med oprettelsen accepterer du i hvilket omfang du vil dele oplysninger med andre i netværket. Du kan kun se andre medlemmer/netværksdeltagere, der også har accepteret at dele oplysninger og derfor vil deltagerlister og medlemslister til en begyndelse være lidt ”tomme”. Hvis du mangler nogen på listen så kontakt endelig dem eller os, så vi kan få gjort noget ved det.

Selve oprettelsen kan ske på en af følgende måder:

Din virksomhed er medlem af Energiforum Danmark
Vælg ”Opret profil som medlem”. Du skal oprette dig med dit navn og den e-mailadresse, som er din arbejdsmail, og som du har oplyst til Energiforum Danmark. Vælg din personlige adgangskode og find din organisation i drop down menuen ”Indtast din medlemsorganisation…”. Acceptér almindelige vilkår og også gerne særlige vilkår, da du ellers ikke kan få fuld glæde af appens funktioner. Vælg til sidst ”Opret”.

Kan du ikke få mulighed for at vælge din virksomhed eller får du en fejlmeddelelse om at den ikke genkender organisationen, så opret dig som ikke-medlem og giv os besked, så ændrer vi registreringen 

Du har et personligt medlemskab af Energiforum Danmark
Vælg ”Opret profil som medlem”. Du skal oprette dig med dit navn og den e-mailadresse, som er den e-mail, du har oplyst til Energiforum Danmark. Vælg din personlige adgangskode og klik i boksen ud for ”Personligt medlemskab. Acceptér almindelige vilkår og også gerne særlige vilkår, da du ellers ikke kan få fuld glæde af appens funktioner. Vælg til sidst ”Opret”.

Du har et studenter/senior-medlemskab af Energiforum Danmark
Vælg ”Opret profil som medlem”. Du skal oprette dig med dit navn og den e-mailadresse, som er den e-mail, du har oplyst til Energiforum Danmark. Vælg din personlige adgangskode og klik i boksen ud for ”Studerende”. Indtast herefter navnet på dit universitet/uddannelsesinstitution. Acceptér almindelige vilkår og også gerne særlige vilkår, da du ellers ikke kan få fuld glæde af appens funktioner. Vælg til sidst ”Opret”.

Du er IKKE medlem af Energiforum Danmark
Vælg ”Opret profil som ikke-medlem”. Du skal oprette dig med dit navn og din e-mailadresse. Vi anbefaler, at du anvender din arbejds e-mail. Vælg herefter din personlige adgangskode. Da Energiforum Danmark er et fagligt netværk for professionelle, anbefaler vi, at du indtaster navnet på din organisation/firma (frivilligt) eller – hvis du er studerende – navnet på dit universitet/uddannelsesinstitution (frivilligt). Acceptér almindelige vilkår og også gerne særlige vilkår, da du ellers ikke kan få fuld glæde af appens funktioner. Vælg til sidst ”Opret”.

Brug for yderligere hjælp?
Såfremt du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål til appen, er du velkommen til at kontakte Energiforum Danmarks sekretariat på info@energiforumdanmark.dk

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.