Bolignetværket

Hvorfor et bolignetværk?

Energiforum Danmarks bolignetværk kan, som noget helt unikt, tilbyde inspiration, videndeling og debat omkring energi og energieffektiv drift af boligejendomme, på tværs af sektorer og brancher.

Her kan du møde bygherrer, driftsfolk, rådgivere, entreprenører og leverandører og få en faglig eller teknisk udfordring belyst fra alle vinkler. Gode erfaringer og løsninger der virker, er i højsædet.

 

Hvad koster det og hvordan bliver man medlem?

Alle med professionel interesse for energi og energioptimering i boligejendomme kan blive medlem af netværket, ved at kontakte Energiforum Danmarks sekretariat (info@energiforumdanmark.dk ).

Møderne gennemføres som oftest to gange, øst og vest for Storebælt.

Medlemmer af Energiforum Danmark og medarbejdere fra medlemsvirksomheder deltager gratis på netværksmøderne. Øvrige deltagere betaler 800 kr. pr. netværksmøde.

 

Hvad sker der i netværket?

 

Netværket har en baggrundsgruppe der planlægger møderne, evt. med medlemmer som indlægsholdere og værter. Årets planer fremgår af dette dokument.

Derudover kan vi, hvis netværket ønsker det, nedsætte ad hoc paneler, som forpligtiger sig til, at orientere sekretariatet, hvis der opstår diskussioner eller emner af mere akut/aktuel karakter, som skal til behandling. Det kunne f.eks. være ny lovgivning. I sådanne tilfælde vil sekretariatet tage initiativ til ad hoc netværksmøder om det relevante emne.

Ikke alle netværksmøder er lige relevante for alle netværksmedlemmer, og skulle det ske, at et enkelt møde ikke er interessant for netop dig, er du velkommen til at sende invitationen videre til en kollega.

Vi håber du synes konceptet lyder interessant og udbytterigt.

Vi glæder os til at skrive dig på bolignetværkets mailliste.

 

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.