Energibesparelser med frekvensomformere

10. april 2018, kl. 12.30 - 16.00

KURSET UDBYDES I SAMARBEJDE MED IDA MECHANICAL 
På dette eftermiddagsarrangement, kan du høre om de nyeste muligheder Danfoss VLT Drives kan tilbyde inden for energibesparelser med frekvensomformere, hvilke motortyper der er mest energieffektive samt få informationer om EUs nye ecodesigndirektiver.
ARRANGØR: IDA ENERGI 
MEDARRANGØRER: BYG SJÆLLAND, IDA SJÆLLAND, IDA MECHANICAL, IDA SJÆLLAND

Program:

12.30: Frokost

12.45 - 13.30: Hvad skal du være opmærksom på ift. det nye ecodesigndirektiv?

13.30 - 14.00: VLT frekvensomformere og energibesparelse

14.00 - 14.30: Kaffe og kage

14.30 - 16.00: Energieffektive motortyper

 
Der er de senere år kommet mere og mere fokus på energiforbrug og klimapåvirkning, det vil derfor være en eftermiddag med fokus på energieffektivitet. Her vil du blive opdateret med spændende information om nye tiltag og generelle aspekter inden for dette område.

Vi starter arrangementet med at spise frokost, hvor der vil blive budt på sandwich. Herefter kan du høre mere om EUs nye ecodesigndirektiv. For at begrænse energiforbrug og klimapåvirkning har EU pr. 1. januar 2015 skærpet kravene til energirelaterede produkters energieffektivitet. Dette har de gjort gennem de såkaldte ecodesignkrav. På dette IDA arrangement vil du få den nødvendige viden om, hvad ecodesignkravene er samt hvad du skal være særligt opmærksom på.

Dernæst kan du høre mere om, hvilken betydning VLT frekvensomformere har i forhold til energibesparelser og hvordan du kan opnå den højeste energieffektivitet med den rigtige motor type.

Nedenfor kan du se programmet, her vil løbende blive indlagt små pauser samt være mulighed for at stille spørgsmål. Efter arrangementet har du mulighed for at drøfte egne projekter med vores eksperter.

Efter hvert indlæg, er der mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholder.

Det er gratis at deltage – dog opkræves et no-show-gebyr på DKK 200,-, dersom evt. afmelding ikke sker inden 3. dage før afholdelsen.

Medarrangør: Danfoss

Tilmelding:

Link til tilmelding her

Hvor:

IDA MØDECENTER
KALVEBOD BRYGGE 31-33 
1780 KØBENHAVN V