Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Energiforum Danmarks Bolignetværk: Smart behovsstyret ventilation eller et klassisk luftskifte-anlæg? (Aarhus)

10. september 2020, kl. 13.00-16.30

Energiforum Danmarks bolignetværk inviterer medlemmer og andre interesserede til to spændende eftermiddage om fremtidens ventilationsløsninger i eksisterende byggeri 

Tid:

 Torsdag d. 10. september, kl. 13.00-16.30

Sted:

 Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C

Mange ældre almene boliger er udfordret på ventilationen. De klassiske løsninger med luftskifte og varmegenvinding fylder og koster og det luftskifte bygningsreglementet stiller krav om, skaber trækgener og meget tør rumluft om vinteren. Derfor har Samvirkende Boligselskab (SAB) indledt et forsøg hvor de sammenligner ”smart behovsstyret ventilation” med mere klassiske løsninger i ejendommen Sallinghus.

Kan behovsstyret ventilation være et billigere, bedre og mere energieffektivt alternativ til de løsninger bygningsreglementet foreskriver?

Energiforum Danmarks Bolignetværk ser på koncepter og forudsætninger og diskuterer økonomi, energi, drift & vedligehold og komfort. Hør bl.a. om

  • Forsøget i Sallinghus
  • Fordele og ulemper set fra involverede parter
  • Paneldebat - hvilket system er mest optimalt – når det gælder økonomi, totaløkonomi og energi


Du kan se det fulde program her

Arrangementet er gratis for medlemmer og koster 500 kr. eksl. moms for andre. Der er sidste tilmeldingsfrist 1. september og du kan tilmelde dig her:


TILMELDING

(Skriv navn og e-mail-adresse)