Energiforum Danmarks Akademi: Kursus i udbud (UDSKYDES TIL JANUAR)

12. december 2018, kl. 12.30 - 16.30

Bliv bedre klædt på til udbudsprocessen.

Ønsker du at få større indsigt i, hvordan udbud kan strikkes sammen så de giver øget værdi og bedre samarbejde, så er dette kurset for dig. Der vil være fokus på udbud af mindre renoveringsopgaver men den opnåede viden, kan også bruges på større projekter. Kurset vil desuden bidrage til at klæde dig på til at udfordre og drøfte de modeller for udbud, som rådgivere, indkøbsafdeling og kollegaer foreslår anvendt.

Da fire timer er kort tid, vil du ikke efter kurset være klædt på i alle facetter – men du får indsigt i de væsentligste emner, faldgruber og muligheder.

Kursus bygget op om cases

Kurset vil blive bygget op omkring en til to gennemgående cases, hvor vi i slutningen af kurset i fællesskab har en færdig udbudsstrategi for, hvordan casen kan udbydes. Ligger du inde med en konkret opgave, som kan bruges til case, er du meget velkommen til at sende den (minimum en uge før kurset), så kan det være, at du får direkte sparring fra underviser og deltager på, hvordan opgaven med fordel kan udbydes.

Kurset starter med en sandwich

Målgruppe for kurset: Kurset henvender sig medarbejdere hos offentlige og almene bygherre, som til dagligt entrerer med håndværkere, entreprenører og håndværkere. Du behøver ikke at være særlig udbudskyndig, men du skal have prøvet at være i processen omkring indkøb.

Kurset finder sted hos Energiforum Danmark, TEKNIQ-huset, Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup

Du kan læse mere om kurset her.