Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Energiforum Danmark: Inspiration til morgenkaffen #3 - Indeklima, gode råd til bedre indeklima i daginstitutioner

16. december 2020, kl. 9-10

 

Inspiration til morgenkaffen #3 - Indeklima, gode råde til bedre indeklima i daginstitutioner

Et godt indeklima giver bedre trivsel og mindre sygefravær, og i corona-tider er god udluftning måske vigtigere end nogensinde før.

Alligevel halter indeklimaet i mange daginstitutioner. Et studie, udført af Rådet for Grøn Omstilling, viser fx, at mange institutioner har alt for høje koncentrationer af problematiske kemikalier. Der er ofte problemer med høje niveauer af CO2, som kan føre til trætte og uoplagte børn med negativ effekt på koncentrations- og indlæringsevnen. 

Heldigvis viser studiet også, at der er mange lavthængende frugter at plukke når det kommer til at forbedre indeklimaet. Hør om studiets anbefalinger til et bedre indeklima i daginstitutioner. Tilmeld dig her:


Energiforum Danmark fejrer julen med en række online morgen-inspirations-møder.

Hvorfor stresse rundt i regn og blæst, når du kan få inspirationen serveret direkte til kaffen, mens du forbereder dig til endnu en travl arbejdsdag?

Energiforum Danmark inviterer i december til en række korte morgen-inspirationsmøder, der giver et skud inspiration til at starte dagen på, en gråvejrsdag i december. Hav en god kop kaffe eller the parat, sæt dig godt til rette og login kl. 9.00. Møderne er gratis for medlemmer af Energiforum Danmark, og andre kan deltage for 250 kr.

Du kan se links til to andre møder i rækken her:

9/12 - Inspiration til morgenkaffen #1: En klimavej i Hedensted

14/12 - Inspiration til morgenkaffen #2: LCAbyg, et værktøj til bæredygtigt bygggeri

 


TILMELDING