På vej mod 2025 – nye regler og tendenser

8. marts 2022, KL. 14-16

Vi har travlt hvis vi skal nå i mål med 2030 målsætningerne og det kan ses på mængden af initiativer fra EU og Folketinget. Derfor er der også to spændende indlæg fra Energiforum 2022-programmet, der ikke kan vente til maj. Jo før vi kender initiativerne og tager dem til os des bedre. Heldigvis har Ingrid Reumert, Formand for Rådet for Energieffektiv Omstilling og Velux og Niels Varming fra Bolig- og Planstyrelsen sagt ja til at holde deres oplæg online allerede 8. marts.

Ingrid Reumert har fået nyt job, derfor har vi fået ny spændende oplægsholder til vores webinar 8/3 kl. 14. Det er Kurt Emil Eriksen fra VELUX der vil beskrive byggeriets klimaudfordringer, globalt, på EU plan og i Danmark:

  • Hvilke udfordringer skaber det i praksis
  • Hvilke nye tendenser ser vi ind i – fra EU og Christiansborg
  • Er Danmark stadig i front?


Kl. 15.00 Opdaterer Niels Varming os på de seneste ændringer i Bygningsreglementet på energifronten, den frivillige bæredygtighedsklasse og sidst men ikke mindst kommer han ind på Bygningsreglementets krav til bygningsautomatik i eksisterende bygninger og den vejledning der er kommet i den forbindelse.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Vil du deltage, så tilmeld dig her.

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål: