AFLYST - Energiforum Danmark i Midtjylland: Elektrificering af energisektoren

2. april 2020, kl. 13-16

TEMAMØDET ER AFLYST!

På baggrund af regeringens seneste udmelding har vi i Energiforum Danmark besluttet, at alle nært forestående arrangementer udskydes eller aflyses. Når vi ved lidt mere om horisonten på den generelle nedlukning i Danmark, vender vi om muligt tilbage med en ny dato for afvikling af arrangementet.

Energiforum Danmark i Midtjylland inviterer medlemmer og andre interesserede til en spændende temaeftermiddag om Elektrificering af energisektoren. Hvilke teknologier kommer i spil, når vi skal elektrificere forsyningssektoren? Og hvilke udfordringer og konsekvenser har elektrificeringen? Mødet afsluttes med hands-on besøg på  brintfabrikken, der er en del af det internationale projekt HyBalance.

Tid:

Torsdag d. 2. april kl. 13-16

Sted:

Start: CEMTEC, Majsmarken 1, 9500 Hobro
Slut: Brintfabrikken HyBalance, Jyllandsvej 25, 9500 Hobro

Hvordan klarer vi os med en 100% VE-baseret energiforsyning? Hvordan udnytter vi den producerede el fra fx solceller og vindmøller bedst?

Solen skinner jo ikke hele dagen eller året rundt og vinden blæser jo ikke altid! Skal vi blive ved med at stoppe vindmøller, når det ikke kan betale sig?

Torsdag d. 2. april stiller vi skarpt på muligheder og udfordringer i kølvandet på elektrificeringen. Hvordan kan vi optimere vores brug af VE produceret el? Hvordan udviser vi rettidig omhu i fremtidige investeringer, både når det gælder infrastruktur og bygninger?

Hør bl.a. om:

  • Hvilke udfordringer forsyningssektoren har i fremtiden
  • Forskellige teknologier og løsninger på udfordringerne
  • Konsekvenser for bygningsejerne

Se detaljeret program her.


TILMELDING

(Skriv navn og e-mail-adresse)