Klima og ressourcer SKRIV UD

Bred opbakning til den grønne omstilling

af: Dorte Nørregaard Larsen, 02-05-2016
Foto: Colorbox

Et massivt flertal mener, at Danmark globalt skal gå forrest eller være bedre end gennemsnittet, når det gælder vedvarende energi. Op mod hver tredje dansker ønsker endda, at Danmarks el skal komme udelukkende fra vedvarende energi allerede i løbet af de næste et til fem år.

Det viser en ny undersøgelse fra Megafon, i følge BT. Undersøgelsen af danskernes holdning til grøn omstilling er iværksat af Dong Energy.

Undersøgelsen viser også, at kvinders grønne ambitioner er større end mænds i forhold til klimaet. Mere end hver tiende mand er slet ikke bekymret over den globale opvarmning. Det gælder kun to procent af kvinderne.

Hver syvende danske mand mener også, at vi ikke kan stoppe den globale opvarmning. Det er dobbelt så mange som blandt de kvindelige deltagere i undersøgelsen.

- Generelt er der et enormt engagement fra både mænd og kvinder i forhold til grøn energi og bred bekymring for klimaforandringer, siger Morten Buchgreitz, koncerndirektør for kunde- og markedsområdet i Dong Energy, i følge BT.

Kilde: BT (læs evt. mere her)

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.