Inspiration SKRIV UD

DTU inviterer til Electricity Markets 2.0

af: Ulrik Blaabjerg, 23-11-2016
Foto: Colourbox

DTU i Lyngby inviterer nu på fredag til Electricity Markets 2.0. Arrangementet der finder sted på SkyLab DTU er arrangeret af Energy Crossroads i samarbejde med Energinet.dk, Dong Energy, DTU og IDA og vil blandt andet byde på præsentationer i plenum, workshops, firmastande og mulighed for networking den efterfølgende fredagsbar.

Arrangementet på fredag (d. 25/11), finder sted fra kl. 13-18 og kræver blandt andet, at man skriver sig op til de forskellige workshops på forhånd, som finder sted mellem kl. 14:30-16:30. Tilmeldingen til disse workshops finder du her. Er man medlem af IDA Young Professionals er deltagelsen i workshopene gratis, og tilmelding foregår gennem disse to links (1 & 2). 

Gennem de to sessioner vil professor Pierre Pinson kickstarte diskussionen ved at italesætte nuværende problemer og præsentere initiativer til støtte for udviklingen af fremtidige elmarkeder. 

Tid: 25. november 2016, 13.00 - 18.00

Sted: SkyLab DTU, Diplomvej, DTU Lyngby Campus  

Pris: 40-50 kr. for ikke medlemmer (Gratis for medlemmer af IDA Young Proffesionals)

Program og tilmelding: Information om arrangementet kan findes her. For medlemmer af IDA Young Proffesionals foregår tilmelding til de to sessions her og her, mens tilmelding for øvrige foregår her

Sprog: Arrangementet foregår på engelsk

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.