Forsyning og VE SKRIV UD

Endnu et hasteindgreb mod solceller

af: Dorte Nørregaard Larsen, 20-12-2016
Foto: Colorbox

Med udsigten til en ekstra regning på op mod 4 mia. kr. over 10 år fra overgangsordningen for solceller fra 2015, vedtog Folketinget i går en suspension af overgangsordningen, således at ansøgere, der endnu ikke har fået tilsagn ikke vil opnå tilskud.

Forslaget kom igennem som et ændringsforslag til et lovforslag, som egentlig primært omhandlede udbygningen af vindmøllerne på Krigers Flak.

Enhedslisten og Alternativet kristiserer, i følge Altinget.dk, beslutningen som overilet. De estimerede udgifter er baseret på antallet af ansøgninger til energinet.dk, men det forventes ikke at alle ansøgninger godkendes og dermed bliver regningen langtfra så stor som frygtet, mener de to partier.

Under debatten lovede ministeren, i følge Altinget.dk, at se på hvordan man i fremtiden kan sætte loft over forskellige støtteordninger, så man fremover kan undgå nye hasteindgreb.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.