Inspiration SKRIV UD

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet til Folkemødet 2016

af: Kasper Elton Jensen, 30-03-2016
(Foto: Colourbox)

Ministeriet er på Folkemødet for at deltage i debatter og andre arrangementer, der omhandler emner indenfor ministeriets område.

Fra Ministeriet stiller følgende deltagere op:

  • Morten Bæk, direktør for Energistyrelsen, stiller sig til rådighed for debatter indenfor energi, tele, klima og forsyning.
  • Anne-Sofie Jensen, vicedirektør og Søren Reeberg Nielsen, vicedirektør, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, vil gerne stille sig til rådighed for relevante debatter inden for grøn energiomstilling, klimatilpasning og bæredygtig udnyttelse af vores grundvandsressourcer.
     
  • Marianne Thyrring, direktør og Katrine Krogh Andersen, forskningschef, DMI, stiller sig til rådighed for debatter og møder om vejr, klima og hav generelt. Desuden indenfor vores forskellige forskningsområder i bl.a. globalt klima, Grønland og Arktis og håndtering af ekstremvejr nu og i fremtiden. 
     
  • Konstitueret direktør Pia Dahl Højgaard, Geodatastyrelsen Geodatastyrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark, Grønland og Færøerne.
     
  • Flemming Larsen, direktør for GEUS, vil gerne stille sig til rådighed for relevante debatter inden for grøn energiomstilling, klimatilpasning og bæredygtig udnyttelse af vores grundvandsressourcer.

 

Folkemødet finder sted på Bornholm d. 16.-19. Juni, og alle deltagerne fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet står til rådighed for organisationer, der ønsker deres deltagelse i debatter og lignende.
Kilde: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.