Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum 2016 slår rekord inden start!

af: Maria Rask Hetoft Poulsen 01-03-2016
(Foto: Colourbox)

Om præcis en uge lyder statsskuddet til det største arrangement i Energiforum Danmark-regi, nemlig dette års Energiforum 2016. Med 315 forhåndstilmeldte deltagere og udstillere er det ny rekord, og det glæder sekretariatsleder Dorte Nørregaard Larsen.  

– Det er helt fantastisk, at vi har så mange tilmeldte til dette års Energiforum, og det tyder på, at vi endnu en gang har ramt rigtigt med tema og de forskellige oplægsholdere. Jeg er sikker på, at det som altid vil blive nogle spændende og festlige dage i Nyborg, siger Dorte Nørregaard Larsen.

Under temaet ”Energimodernisering – energirenovering og energioptimering, så det giver mening” kan de 315 tilmeldte deltagere og udstillere se frem til to dage med spændende diskussioner med kollegaer på tværs af energibranchen.  Deltagerne på dette års Energiforum 2016 kan blandt andet møde den amerikanske ambassadør Rufus Gifford og direktør for Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen.


Klik her for at se hvem, der deltager

og

klik her for at se det fulde program for konferencen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.