Klima og ressourcer SKRIV UD

Foredrag om genanvendeligt affald

af: Kasper Elton Jensen, 21-04-2016
Foto: Colourbox

”A zero waste approach” – sådan lyder overskriften på det foredrag, som videnskabsjournalist og forfatter, Tor Nørretrander, afholder på tirsdag d. 26. april som en del af Videncenter for Mineralske Råstoffer og Materialer, MiMa's mødeserie om Cirkulært materialeforbrug.

Tor Nørretrander har beskæftiget sig intensivt med de problemer verden står over for, når det gælder forbruget af ikke-fornybare ressourcer som de mineralske råstoffer. Han mener, at vi bør opfatte affald, som en ressource, der befinder sig på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Dette vil Tor Nørretrander fortælle mere om på tirsdag, hvor han også vil fortælle om, hvad a zero waste approach til affald betyder, og hvilke tiltag en sådan strategi vil kræve.

Arrangementet finder sted hos De Nationale Geologiske Undersøgelser, GEUS, tirsdag d. 26. april kl.15 i Theodor Sorgenfrei Auditoriet på Øster Voldgade 10 i København. Foredraget er gratis og åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt.

Du kan læse mere om Tor Nørretrander og hans foredrag her, hvor du også kan se, hvordan du tilmelder dig foredraget.

Kilde: Foreningen af Energi- og Miljøjournalister

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.