Klima og ressourcer SKRIV UD

Fra ord til handling: Hvordan løser vi klimaknuden?

af: Kasper Elton Jensen, 10-11-2016
Foto: Colourbox

I forrige uge blev der endnu engang sat fokus på de globale klimaforandringer ved udgivelsen af National Geographic og den Oscar-vindende skuespiller, Leonardo Dicaprios, dokumentar ’Before the Flood’. Dokumentaren sætter fokus på vigtigheden af arbejdet med bæredygtighed og øjeblikkelig grøn omstilling, men det er ikke kun i udlandet, at klimaforandringerne er et aktuelt debatemne.

I Danmark har regeringen valgt at sænke ambitionerne for vedvarende energi og grøn omstilling, så vi i dag sakker bagud frem for at stå i front i kampen for fremtidens klima. Så hvordan løser vi klimaknuden, og hvem tager teten? Dette punkt står øverst på dagsordenen, når Det Økologiske Råd markerer deres 25 års jubilæum med en konference i København onsdag d. 23. november kl. 13-17.

Til konferencen kan du opleve Connie Hedegaard, der er tidligere klimaminister og klimakommissær i EU og nuværende formand for den grønne tænketank Concito, lægge op til debat om Danmarks rolle og ambitioner i forhold til at løse klimaproblemet indenfor EU.

Konferencen er gratis for medlemmer af Det Økologiske Råd samt for studerende, pensionister og arbejdsløse. Det er stadig muligt at melde sig ind på www.ecocouncil.dk – for at få gratis entré til konferencen.

For deltagere der ikke er medlem af Det Økologiske Råd koster konferencen 250 kr., dog 125 kr. for NGO-repræsentanter.

Program og link til køb af billetter finder du på Det Økologiske Råds hjemmeside.

Kilde: Det Økologiske Råd

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.