Inspiration SKRIV UD

Inspiration til bæredygtigt byggeri

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-08-2016
Foto: Colorbox

De fleste i byggebranchen kender det godt, der er grønne ambitioner i byggeriet, og man har hørt at nogen vidst nok har gjort det her før – men hvor var det nu det var?

Det problem vil Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger forsøge at råde bod på med deres ”Database over bæredygtigt byggeri”.

Databasen skal bruges som fremvisning af det omfattende arbejde, der allerede nu foregår med bæredygtigt byggeri og forsøge at samle de mange tiltag under et tag. Håbet er, at projektledere og andre byggefolk vil gå ind på databasen og få idéer og finde eksempelmateriale, der kan inspirere fremtidens byggeprojekter i en grøn retning.

Lige nu indeholder databasen mere end 60 eksempler inden for både nybyggeri og renovering, og der kan søges på forskellige løsninger som fx solenergi, indeklima og materialer.

Få dit projekt med – gratis

Hvis du eller din virksomhed står med et projekt, som fortjener større udbredelse og som passer ind i databasen, så kontakt Foreningen For Bæredygtig byggeri og de vil hjælpe dig med at beskrive projektet. Det er gratis indtil d. 31. december 2016, da indtastningen af projekter indtil da er finanseriet af ForkVE og Energinet.dk

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.