Inspiration SKRIV UD

Kursus i batterisystemer til solcelleanlæg

af: Kasper Elton Jensen, 21-03-2016
Foto: Colourbox

Teknologisk Institut inviterer til 1-dags kursus med fokus på batterier til energilagring. Udviklingen inden for energilagring har i de senere år taget fart, og i Danmark er solcelleanlæg også blevet inddraget i ligningen, der skal føre til målsætningen om en 100 pct. vedvarende energiforsyning. Kurset finder sted d. 31. marts i Taastrup og vil til efteråret også blive udbudt i Aarhus samt endnu engang i Taastrup.

Kurset henvender sig til installatører, systemudviklere og forhandlere af solcelleanlæg, som ønsker en viden om, hvordan batterier fungerer i forbindelse med solceller, og hvordan de kan dimensioneres.

Batterier til energilagring er inde i en rivende udvikling, og kan om få år vise sig at blive privatøkonomisk rentable, ikke mindst i forbindelse med nye eller renoverede solcelleanlæg. I Danmark er der allerede nu flere firmaer som markedsfører hybridløsninger med solceller og batterier, da flere og flere ønsker at kunne bruge den producerede el selv, frem for at sælge til nettet.

Efter kurset vil du være i stand til at udføre overslagsdimensionering af batterisystemer ud fra oplysninger om produktions- og forbrugsmønstre samt udvælge markedsførte produkter til et givent formål. Du vil desuden kende de tekniske begreber, som anvendes i batterisektoren, og vil få et overblik over de mange muligheder, der allerede i dag findes på markedet.

Lyder kurset som noget for dig, kan du læse mere om det her, hvor du også kan tilmelde dig et af de tre kurser.

Kilde: Teknologisk Institut

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.