Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Lene Espersen erstatter ministeren ved Energiforum 2016

af: Maria Rask Hetoft Poulsen 04-01-2016
(Foto: Folketinget og State Dept.)

Der er lagt op til nogle festlige og lærerige dage, når vi den traditionen tro afholder Energiforum Danmark årskonference på Hotel Nyborg Strand i dagene 8.-9. marts 2016.

Inden jul annoncerede vi, at den danske klima- og energiminister Lars Chr. Lilleholt ville besøge konferencen, men da han desværre er blevet forhindret, er det os en fornøjelse i stedet at kunne byde Lene Espersen, direktør i DANSKE ARK, velkommen på Energiforum 2016.

Energiforum 2016 er årets begivenhed for alle, der har interesse for ansvarlig energianvendelse, og udover at kunne byde Lene Espersen velkommen, så kan vi bl.a. også se frem til at få besøg af den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, når vi igen i år slår dørene op til nogle festlige dage i Nyborg.

Det endelige program for dagene vil være at finde her på hjemmesiden i midten af januar, men du kan allerede nu læse mere om konference her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.