Inspiration SKRIV UD

Living in Light-projektet lakker mod enden

af: Kasper Elton Jensen, 05-12-2016
Foto: Colourbox

Byfornyelsesprojektet, Living in Light, afsluttes her i december med et arrangement, hvor du har mulighed for at høre mere om parternes erfaringer med projektet. Arrangementet finder sted d. 8. december kl.14-17 i Grundejernes Investeringsfond i København.

Living in Light er et forsøgs- og byfornyelsesprojekt med en privat udlejningsejendom i Valby i København, der har kørt siden februar 2014 og altså afsluttes i denne måned i København.
Projektet har haft til formål, at undersøge måden vi bor og lever på, og om dette kunne forbedres ved hjælp af renovationer af bygningerne. Derfor har man i en privat udlejningsejendom i Valby undersøgt, hvordan dagslys kan få en mere fremtrædende plads i bygningen. Derudover har man med projektet arbejdet på, hvordan der kan skabes en sammenhæng mellem dagslyset, bevaringen og fornyelsen af boligen samt indeklimaet og energiforbruget i boligen.

Resultaterne af projektet vil som nævnt blive præsenteret på arrangementet d. 8. december. Program og tilmelding finder du her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.