Energibesparelser SKRIV UD

Ny kampagne skal spare energi på landets engroslagre

af: Kasper Elton Jensen, 27-04-2016
Foto: Colourbox

Landets op imod 5000 vareengroslagre har et unødvendigt stort energiforbrug. Sådan lyder meldingen fra Energistyrelsen, der har lanceret en kampagne, som har til formål at sætte energirenoveringer på dagsordenen og nedbringe CO2-forureningen og energiregningen hos landets engroslagre.

”Hej – vil du have hjælp til at spare på energien?” Sådan kan det komme til at lyde på landets engroslagre de kommende uger, hvor Energistyrelsen kører energispare kampagnen, der afsluttes inden sommerferien.

”Engroslagrene vil blive kontaktet med et suverænt godt og gratis tilbud om at få hjælp til at komme hurtigt i gang med energibesparelserne,” siger Christina Burgos Nittegaard, der er specialkonsulent i Energisparesekretariatet, til Energistyrelsens hjemmeside.

Tilbuddet som Christina Burgos Nittegaard fortæller om, går ud på, at engroslagrene vil blive tilbudt at få besøg af en rådgiver, der er specialist eller leverandør af energiløsninger inden for præcis det område, hvor Energisparesekretariatets analyser viser, at det pågældende engroslager kan spare strøm eller varme og dermed penge.

På baggrund af en større undersøgelse anslår Energistyrelsen, at engroslagrene har et besparelsespotentiale på varmeforbruget på omkring 30-45 pct. og 6-11 pct. på elforbruget. Derfor tager man nu kontakt direkte til engroslagrene, da det ofte ikke kræver mere end nogle små ændringer, før det er muligt at se resultater.

Kilde: Energistyrelsen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.