Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Nyt nummer af Energiforum Danmarks magasin udkommer i dag

af: Kasper Elton Jensen, 23-05-2016
Foto: Energiforum Danmark

Som led i en undersøgelse af Energiforum Danmarks magasin, udkom det forrige nummer kun i et elektronisk format. Men når Energiforum Danmark i dag udgiver det næste nummer af magasinet, vil det være tilbage i vanlig format - altså både elektronisk og i trykt format.

Undersøgelsen gik ud på, at vi gerne ville teste abonnenternes holdning til den digitale version af magasinet, og vi vil gerne takke dem, der besvarede vores online spørgeundersøgelse.

Vi vil meget gerne fortsætte vores undersøgelse, og derfor har du nu igen mulighed for, at give din mening til kende via denne spørgeundersøgelse.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du ville bruge ca. 10 min på at besvare spørgeundersøgelsen, og ved besvarelse af spørgeundersøgelsen har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om seks flasker god rødvin som tak for din deltagelse.

Energiforum Danmarks bestyrelse vil, blandt andet på baggrund af resultaterne fra spørgeundersøgelsen, udarbejde en strategi for bladets udvikling fra 2017 og frem, hvorfor din mening er vigtig for os.

Vi håber at du vil nyde maj-nummeret af ”Energiforum Danmark”, og vi ser frem til at høre din mening om bladets udvikling. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.