Klima og ressourcer SKRIV UD

Opbakning i befolkningen til den grønne omstilling

af: Kasper Elton Jensen, 09-11-2016
Foto: Colourbox

Den grønne omstilling har stadig befolkningens opbakning, hvor et flertal fortsat ønsker, at Danmark skal være et foregangsland på det grønne område. Det viser en ny undersøgelse, som Danmarks Naturfredningsforening har foretaget sammen med Det Økologiske Råd, WWF Verdensnaturfonden og Greenpeace.

Undersøgelsen viser, at over to-tredjedele af befolkningen er bekymrede for konsekvenserne som følge af klimaforandringerne, hvorimod kun 6 pct. af befolkningen ikke er bekymrede for dette.

Desuden demonstrerer undersøgelsen stor appetit på gevinster ved en grøn omstilling som mindsket risiko for oversvømmelser, mindre luftforurening, styrket helbred og øget mulighed for at opnå beskæftigelse inden for den grønne sektor. Et flertal vil samtidig gerne have bedre forhold for cyklister, større tilskyndelse til at benytte grønne transportmidler, investere i en elbil, genbruge og dele samt etablere solceller på egen bolig.

Du kan finde alle resultater fra undersøgelsen her.

Kilde: Klimakommune

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.