Inspiration SKRIV UD

Programmet fastlagt til Building Green 2016

af: Kasper Elton Jensen, 29-08-2016
Foto: Building Green

Den 2. og 3. november ligger Forum i København igen matrikel til Building Green. Temaet er i år "Byggeriet i det bæredygtige byrum", og programmet for de to dage ligger nu fast. Du kan blandt andet komme med til Energiforum Danmarks og Gate 21’s learning session, hvor der vil blive sat fokus på smart-building.

Smart building er mange ting, men hvad er det for dig og hvordan får du den smarte bygning du vil have? Energiforum Danmark og Gate 21 præsenterer skitserne til en guide til smarte bygninger og inviterer til debat og samarbejde. 

Building Green er den førende danske event indenfor bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet. Building Green danner rammerne for den danske byggebranche, til at mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem. I år går Building Green skridtet længere end alene at fokusere på selve bygningen, men sætter det også i sammenhæng med det bebyggede miljø, med temaet “Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

Årets program indeholder igen over 100 talere, fordelt på seminarer, debatter og keynote indlæg på hovedscenen. I år gæster flere nationale samt internationale talere Building Green, som blandt andet forhenværende Klimakommissær, Connie Hedegaard m.fl.

Du kan se det fulde program på Building Greens hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig arrangementet, der er gratis og åbent for alle.

Kilde: Building Green

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.