Energibesparelser SKRIV UD

Få gratis hjælp og inspiration til de grønne indkøb - tilmeldingsfrist 16/9

af: Dorte Nørregaard Larsen, 24-08-2016
Foto: Colorbox

Snart begynder anden runde af Miljøstyrelsens rejsehold, der hjælper kommuner, regioner og andre offentlige institutioner med grønne indkøb. Hjælpen er gratis, og alle offentlige institutioner på Sjælland og Bornholm kan søge om at være med.

Første runde er fuld i gang på Jylland og Fyn og fortsætter frem til oktober 2016. Anden runde foregår på Sjælland og Bornholm fra oktober 2016 til juni 2017. Interesserede kommuner, regioner og andre offentlige institutioner kan ansøge om at være med på: www.rejseholdforgrønneindkøb.dk. Tilmeldingsfristen er 16. september 2016.

Ålborg Kommune er blandt deltagerne i første runde af Rejseholdet. De får bl.a. rådgivning om cirkulær økonomi i indkøb:

”Rejseholdet hjælper os med at definere, hvilke krav det giver mening at stille, og hvordan vi kan gøre det, så vi ikke løber ind i juridiske udfordringer bagefter. Vi har fået stort udbytte af at deltage, og jeg kan kun opfordre andre til at ansøge om at deltage i anden runde af rejseholdet«, siger Michael Damm, Ålborg Kommune.

Rejseholdet giver gode råd og vejledning om alt lige fra indkøb af skolemøbler, hospitalsudstyr og gas-biler til nye indkøbsrutiner, krav om miljømærker i udbud og cirkulær økonomi.

Rejseholdet er lanceret af Miljøstyrelsen og består af eksperter og rådgivere fra Dansk Standard, Force Technology og advokatkontoret Bird & Bird.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.