Inspiration SKRIV UD

Skal du med til årets CTS-Konference?

af: Kasper Elton Jensen, 20-04-2016
Foto: Colorbox

CTS-Konferencen 2016, der sponsoreres af Trend Control Systems, afholdes den 4. oktober i Aarhus og den 6. oktober i København. Tema og emner er sammensat af eksperter og fagfolk fra alle led i byggeriets værdikæde.

Da Trend Control Systems afholdt CTS-Konferencen 2014, var det første gang, en national konference med fokus på CTS og bygningsautomatik blev afholdt i Danmark. Med deltagelse af mere end 400 fagfolk og eksperter – og med en tværfaglig debat, der ikke tidligere er set i branchen – overgik konferencen i 2014 selv de største forventninger.

Årets tema: Fra idé til dokumenteret succes!

CTS-Konferencen 2016 tager skridtet videre. I år bliver programmet endnu mere omfattende, og det er branchen selv, der har givet input til tema, emner og indlæg. Det sikrer, at CTS-Konferencen 2016 får den nødvendige objektivitet, og det sikrer, at det faglige niveau får endnu et nøk opad i forhold til konferencen i 2014.

”Der investeres årligt milliardbeløb i CTS og bygningsautomatik. Formålet er at øge energibesparelserne, optimere driften og sikre det bedst mulige indeklima i bygningerne. Alt for ofte lykkes det bare ikke. I 2014 var vurderingen hos flere eksperter, at kun mellem 5-10 pct. af anlæggene leverede de energibesparelser, de burde. Efter Trends mening kan vi kun løse udfordringen, hvis samtlige led i byggeprocessen arbejder sammen om at finde frem til nye metoder, processer og rutiner, der sikrer, at CTS-anlæggene i sidste ende fungerer optimalt og dermed genererer de gevinster, som investeringerne og anlæggenes tekniske potentialer i virkeligheden berettiger til”, udtaler Søren Sloth Eriksen, Business Development Manager hos Trend Control Systems i en pressemeddelelse.

Under temaet Fra idé til dokumenteret succes! sætter CTS-Konferencen 2016 derfor fokus på CTS i den samlede byggeproces, og talerne repræsenterer samtlige led i værdikæden. Med udgangspunkt i konkrete cases og specifikke erfaringer vil talerne gå i dybden med de faldgruber og muligheder, der i hver enkelt fase i byggeprocessen og efter idriftsættelse og ibrugtagning har afgørende betydning for, hvorvidt CTS-anlægget – og dermed de tekniske anlæg, som CTS-anlægget er sat til at regulere og overvåge – i sidste ende fungerer optimalt eller ej.

Det endelige program er under færdiggørelse og vil blive offentliggjort senere på foråret, men du kan se foreløbige punkter til programmet for både d. 4. oktober i Aarhus og d. 6. oktober i København her, hvor du også kan finde informationer om tid og sted for de to konferencer samt informationer om tilmelding.

På grund af den store interesse for arrangementet er der allerede nu åbnet for tilmelding til begge datoer.

Kilde: Trend Control Systems

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.