Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Velkommen til 2016 i Energiforum Danmark!

af: Maria Rask Hetoft Poulsen 04-01-2016
(Foto: Colourbox)

Kalenderen viser 2016, og det er os en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til et nyt spændende år med Energiforum Danmark!

Vi kan annoncere flere spændende arrangementer, som bliver afholdt rundt om i landet - og allerede på onsdag den 6. januar 2016 kan vi byde velkommen til det første arrangement i Energiforum Danmark-regi, når Region Sjælland inviterer medlemmer og andre interesserede til temamøde om LED-lys. Dette er blot et af mange allerede planlagte arrangementer.
Klik her for at se en oversigt over de allerede planlagte arrangementer.

Ligeledes er vi allerede nu begyndt at kigge frem mod vores årlige konference, som igen i år bliver afholdt på Hotel Nyborg Strand i starten af marts.
Ved Energiforum 2015 satte vi rekord med 275 deltagere og 35 stande, men vi håber, at vi kan slå denne rekord ved dette års Energiforum 2016.
Klik her for at læse mere om konferencen.

I sekretariatet vil vi benytte lejligheden til at ønske medlemmer og andre et rigtigt godt nytår – og på gensyn til de mange arrangementer i 2016!

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.