Inspiration SKRIV UD

Dansk Energi inviterer til Energiens Topmøde 2017

af: Kasper Elton Jensen, 18-01-2017
Foto: Colourbox

Igen i år byder Dansk Energi velkommen til Energiens Topmøde, hvor energibranchen samles til debat om politik, forretning og innovation. Arrangementet afholdes d. 8. juni 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Ligesom sidste år afholdes Energiens Topmøde 2017 i Lokomotivværkstedet i København. Her vil statsminister Lars Løkke Rasmussen stå for åbningstalen, hvor statsministeren vil komme med sit bud på, hvordan energi kan være med til at skabe vækst. Derudover vil energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt deltage i debatten om innovation i energipolitik sammen med Lars Aagaard, der er administrerende direktør i Dansk Energi.

Yderligere får du mulighed for at deltage i debat sammen med Samuel Leupold, koncerndirektør i DONG Energy, og Anders Runevad, administrerende direktør i Vestas om, hvordan vi tager vind-teknologien videre til det næste niveau.

Som noget nyt i år inviterer Dansk Energi inden for i Bestyrelseslokalet, Laboratoriet og den Politiske Arena, hvor relevante aktører præsenterer og diskuterer balancen mellem forening og forretning i den moderne energivirksomhed, forskning og innovation i energisektoren, samt genforhandlingen af energiaftalen 2018 med mere.

Det endelige program er stadig ikke på plads, men du kan læse mere om Energiens Topmøde 2017 på Dansk Energis hjemmeside, hvor programmet løbende vil blive opdateret.

Kilde: Dansk Energi

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.