Inspiration SKRIV UD

Dansk Gas Forening afholder Gastekniske Dage 2017

af: Ulrik Blaabjerg, 23-01-2017
Foto: Colourbox

Dansk Gas Forening afholder for 10. gang de Gastekniske Dage som finder sted den 23-24. maj i Billund. På konferencen vil der blandt andet være indlæg om den grønne omstilling, gas til transport, kraftvarme og industri, fremtidens installationer, og målere og ledninger.

Førstedagen indledes kl. 9.00 med en kop kaffe og et stykke brød. Kl. 9.30 indledes konferencen med en fælles velkomst ved formanden for DGF og formanden for Biogasbrancheforeningen. Herefter vil der være et mix af fælles indlæg og indlæg fordelt på tre spor.

Efter det sidste indlæg vil der være mulighed for at netværke og få en øl eller vand i udstillingen, og efterfølgende afsluttes dagen med en middag. Konferencens anden dag begynder kl. 8.30, hvor der igen vil være et mix af tre spor og fælles indlæg. Når konferencen er slut, vil der være mulighed for at få en grab-and-go pose med til turen hjem.

Det er muligt at deltage begge dage eller bare en enkelt dag og du finder information vedrørende tilmelding her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.