Inspiration SKRIV UD

Danvak inviterer til Danvak Dagen 2017

af: Ulrik Blaabjerg, 12-01-2017
Foto: Danvak

Danvak inviterer traditionen tro igen i år til Danvak Dagen anno 2017. Danvak har samlet et hold af kompetente vidensbærere med fokus på energi, installationer bæredygtigt byggeri i verdensklasse. 

Kravene til teknik og komfort stiger og det er her at de faglige kompetencer i Danvak er nøglen til fremtidens bæredygtige byggeri. Danvak har derfor samlet et helt hold af kompetente vidensbærere, der Danvak Dagen igennem vil bringe dig på fuld omgangshøjde med den seneste udvikling på bygge- og HVAC-området.

På dagen får du derfor mulighed for at løfte hovedet fra dit konkrete projekt, og samtidig blive inspireret af andre fagfællers projekter og løsninger. På Danvak Dagen kan du blandt andet blive klogere på vandinstallationer, dagens prestigebyggeri og hvordan vi bruger energi på nye måder.

Desuden har Danvak samlet en værktøjskasse med metoder og løsninger til konkrete problemstillinger, og banen tro vil der midt på dagen blive afsløret vinderen af Prof. P. Ole Fangers Forskningslegat, ligesom man i pauserne kan besøge miniudstillingen, der fremviser nye spændende produkter.

Du kan læse mere om programmet her hvor du også finder link til tilmelding. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.