Politik og regler SKRIV UD

Debat om bygningers rolle i den grønne omstilling

af: Ulrik Blaabjerg, 17-01-2017
Foto: Colourbox

Der er potentiale for energieffektivisering af vores bygninger, men udfordringen ligger i at få dem aktiveret. Dette er blandt andet et af de emner, Dansk Folkeparti og Dansk Byggeri inviterer til debat om på Christiansborg den 28. februar 2017.

Til debatten vil Dansk Byggeri blandt andet lancere deres Energianalyse for 2017, ligesom man vil kunne høre en række centrale eksperter og politikeres holdninger til bygningers rolle i den grønne omstilling.

Grobunden for arrangementet er, at man fra politisk side som bekendt har vedtaget, at Danmark skal være fri af fossile brændsler i 2050. Det er et ambitiøst mål, der gerne skal nås omkostningseffektivt ved at udbygge med både vedvarende energi og energieffektivisering for øje, og det er her at vores nuværende og fremtidige bygninger ikke er til at komme uden om. 

Formiddagen vil byde på spændende oplæg fra blandt andre Christian Ibsen, direktør i tænketanken CONCITO, og Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri ligesom der til debatten vil være politikere fra partierne S, V, DF, R og EL.

Du finder det fulde program for formiddagen her hvor du også finder et link til tilmelding. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.