Politik og regler SKRIV UD

Endnu en pulje åbner for ansøgninger: Fremme af energieffektivitet i bygninger

af: Pressemeddelse fra Energistyrelsen
Foto: colorbox

Energistyrelsen indkalder ansøgninger om tilskud til projekter, der fremmer energieffektiviseringen af bygninger og fleksibelt energibrug ved brug data, digitalisering, datadrevne beslutningsstøtte mv. Fristen for at søge er 30. oktober 2017.

Som opfølgning på regeringens initiativ ”Energieffektive og Intelligente bygninger” giver Energistyrelsen nu tilskud til udviklings- og demonstrationsprojekter inden for området. Formålet med tilskudsordningen er at fremme energieffektiviseringen af bygninger og fleksibelt energibrug ved brug data, digitalisering, datadrevne beslutningsstøtte mv.

Energistyrelsen indkalder fra 10. juli 2017 ansøgninger om tilskud til projekter til afprøvning og/eller udvikling inden for de to områder:

  • Screening af eksisterende bygninger for energieffektiviseringspotentialer,
  • Energieffektiv drift af bygninger.

Projekterne skal have fokus på anvendelse af data, digitalisering og kommunikationsteknologi mv. til udvikling af værktøjer, metoder, produkter eller løsninger, der kan bidrage til effektivisering af energiforbruget i bygninger.

Der ydes tilskud inden for en ramme på ca. 6,7 mio. kr. Tilskuddet er på maksimalt 40 pct. af omkostningerne til projektet, og det kan ydes til virksomheder og forsknings- og vidensformidlende institutioner.

Ansøgninger om tilskud sendes til Energistyrelsen på adressen intelbyg@ens.dk. Fristen for ansøgninger er senest 30. oktober 2017.

Læs mere om tilskudsordningen til fremme af energieffektivitet i bygninger

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.