Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum 2017 med fokus på sygehuse og indeklima

af: Ulrik Blaabjerg, 23-01-2017
Foto: Colourbox

På årets Energiforum vil der være en række temaer og indlæg, som er interessante for teknikere i sygehussektoren, fx om indeklima på sengestuer, erfaringer fra Danmarks mest moderne psykiatrihospital og en politikers vinkel på hospitalsbyggeri for milliarder. 

I samarbejde med Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark tilbyder Energiforum Danmark derfor to gode muligheder for at deltage på konferencen til en billig pris for medlemmer af FSD, henholdsvis "All inclusive-pakken" og "Kort-men-godt-pakken". 

All-inclusive pakken giver deltagelse til hele konferencen (7-8. marts), 8 sessioner med mere end 25 indlæg om energi, teknik og indeklima. Prisen er 4800 kroner og dækker også overnatning og festmiddag (normalpris kr. 5200). Desuden giver pakken adgang til en særlig session (ikke en del af det officielle program) med eksklusivt indlæg fra Australien, networking og before dinner-drinks. Slutteligt er der i All-inclusive pakken mulighed for at deltage i erfaringsudveksling og debat, samt en netværksbod onsdag formiddag med fokus på networking i sygehussektoren. 

Kort-men-godt-pakken giver deltagelse på konferencen onsdag d. 8. marts til en spotpris på 1200 kroner (normalpris 1500 kr.). Denne dag vil der blandt andet være mulighed for at deltage i netværksboden, med fokus på networking i sygehussektoren. 

Du finder det fulde program for konferencen her og et link til tilmelding her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.