Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum Danmark set med medlemmernes øjne – Interview med Theis Pedersen

af: Ulrik Blaabjerg, 21-11-2017
Foto: Colourbox

Energiforum Danmark arbejder konstant på at gøre foreningens fokus skarpere i forhold til vores medlemmer. Det har blandt andet resulteret i en redefinering af foreningens vision og berettigelse. I den forbindelse har vi givet et udsnit af vores medlemmer ordet, for at høre, hvordan de gør brug af Energiforum Danmark, og hvad de får ud af det.

Vi vil i de følgende uger bringe en række interviews med henholdsvis en bygherrer, en leverandør, en rådgiver og en underviser. Her i det andet interview har vi spurgt Theis Petersen, som er bygherre for Københavns Ejendomme, hvad han mener om Energiforum Danmark og hvorfor han er medlem.

For Theis Petersen er en af de primære årsager til at Energiforum Danmark er interessant og relevant, såvel fagligt som personligt, den brede medlemsskare der samler interesser inden for energi i ejendomme: ”Foreningen står som pendant til mange af de netværk der er på produktionssiden af energisektoren, hvilket jeg mener, er utrolig vigtigt”.

I Theis’ arbejde der primært tager udgangspunkt i energidataanalyser, projektudvikling og ledelsesinformation er en del af foreningens tilbud dog ikke relevant for ham: ”De mere tekniske dele af netværket er spændende, men ikke anvendelige i mit daglige arbejde. Her kunne måske efterlyses lidt mere strategisk fokus på området”, lyder opfordringen fra Theis.

I Energiforum Danmarks ser han dog en forening der er ”med på beatet” i forhold til hvad der rør sig inden for branchen og fremhæver et eksempel som sidste års temadag om non energy benefits ved energirenoveringer. Her kom indeklima på dagsordenen, og for Theis var det givende at få et indblik i et emne der er omgærdet af en hvis usikkerhed.

Theis deltager typisk i en håndfuld arrangementer årligt, arrangementer som ofte er ofte med til at belyse problemstillinger eller emner der præger hans og sine kollegers hverdag i KEID: ”Der er en god indgangsvinkel til at undersøge branchens tilgang til et givent emne, og som i høj grad er med til at konkretisere forskellige løsningsforslag og arbejdsmetoder inden for et område”. Theis har dog endnu til gode at afprøve en præsenteret løsning, men det skal nok komme, fastslår han.

Som forening er Energiforum Danmark med til at sætte et vigtigt fokus på samtidige tendenser og emner inden for energiforbrug i ejendomme ifølge Theis, men hvorvidt det er med til at udfordre vanetænkning er han dog mere usikker på.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.