Inspiration SKRIV UD

EU Kommissionen inviterer til regional konference om finansiering af energieffektivisering

af: Ulrik Blaabjerg, 19-04-2017

EU Kommissionen inviterer til en regional konference om finansiering af energieffektivisering i Danmark, Sverige og Finland. Arrangementet finder sted i Børssalen i København, og deltagelse er gratis. 

På konferencen vil der være mulighed for at få indsigt i og diskutere EU’s politik for energieffektivisering og støtte til investeringer på området. Desuden vil man blive præsenteret for fremdriften i investeringer i energieffektivisering i Norden. 

På konferencen vil man udveksle best practice af hvordan energieffektivisering kan finansieres via offentlige og private fonde og hvordan man engagerer beslutningstagere og stakeholders i en diskussion om måder at opskalere investeringer i energieffektivisering.

Derudover vil man identificere måder at overvinde barrierer for investeringer og afdække mulige næste skridt til hvordan samarbejde i den retning kan organiseres. Konferencen vil foregå på engelsk og bestå i plenum sessioner såvel som interaktive sessioner for mere detaljerede diskussioner. 

Konferencen finder sted fredag d. 19 maj 2017, kl. 9.00-16.30. Deltagelse er gratis og tilmelding kan foretages her.Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.