Inspiration SKRIV UD

Fjernvarmeselskaber landet over inviterer til Varmens Dag

af: Ulrik Blaabjerg, 26-01-2017
Foto: Colourbox

Fjernvarme- og forsyningsselskaber landet over fejrer Varmens Dag og inviterer offentligheden til at komme og opleve den grønne fjernvarme indefra, så man kan se, hvordan ens varme produceres, og hvor den kommer fra. 

Den grønne omstilling står som bekendt højt på dagsordenen flere steder, og det gælder ikke mindst hos de danske fjernvarme- og forsyningsselskaber. 50 procent af den danske fjernvarme kommer fra vedvarende energikilder, mens hele 60 procent er grøn varme, og det er især solvarme og biomasse, der har fortrængt fossile brændsler som kul og olie. 

Til Varmens Dag der markeres flere forskellige steder landet over, kan man blandt andet i Skals opleve byen fra toppen af værkets skorsten. I Nyborg tager forsyningen dig med på byvandring og skattejagt og i Roskilde kan man få en rundvisning i Energitårnet. I Aalborg afholdes arrangementet i Gigantium i forbindelse med, at Aalborg Håndbold er vært for de uformelle danmarksmesterskaber i håndbold under temaet ”Aalborg Varme’r op”.

Varmens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed, der har til formål at skabe interesse og åbenhed om fjernvarmen i Danmark hvor 65% af alle boliger opvarmes med fjernvarme.

Varmens Dag finder sted søndag den 5. februar og du kan læse mere om arrangementerne og hvilke byer der deltager her

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.