Inspiration SKRIV UD

Invitation til informationsmøde om elbilernes Grand Prix

af: Ulrik Blaabjerg, 25-01-2017
Foto: Colourbox

Det er foreningen Bæregdygtige Byer og Bygninger og European Green Cities der inviterer til informations- og sponsormøde om et el-bil rally fra København via Århus og med stop i grønne byer og hovedstæder på vejen ned igennem Europa til Monaco. 

Både i København og Århus afholdes såkaldte E-dage i forbindelse med løbet for at sætte fokus på mobilitet og bæredygtighed og rally’et omfatter alle former for el-transport - el-biler, el-cykler, el-busser, el-både og vedvarende energiforsyning, vindmøller og solceller.

EV-Trophy (Electric Vehicle Trophy) som er løbets betegnelse, er el-bilernes ”Grand Prix", og finalen finder sted i Monte Carlo med prisoverrækkelse af selveste HSH Prins Albert II af Monaco.

Informationsmødet indledes med en velkomst af Lærke Flader fra Dansk Elbilalliance og Kåre Albrechtsen fra Grøn Mobilitet Region Hovedstaden og en efterfølgende præsentation af EV Trophy af project manager Alexandr Rykalov. Herefter vil der være en præsentation af de såkaldte E-dage i København og Århus samt et opfølgende oplæg om vedvarende energi og el-biler i virksomheder ved Erik Christiansen fra EBO Consult A/S.

På informationsmødet der findes sted den 1. februar kl. 12-14 hos Dansk Elbil Alliance vil man desuden kunne melde sig som deltager eller sponsor. Tilmelding til informationsmødet er gratis og kan findes her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.