Klima og ressourcer SKRIV UD

København vil eksportere klima-løsninger

af: Ulrik Blaabjerg, 01-06-2017
Det er scenarier som disse, som København i de senere år har garderet sig imod (Foto: Colourbox)

Et nyt strategisk samarbejde mellem kommuner, region, forsyningsselskaber og vidensinstitutioner, i daglig tale Call Copenhagen, er Hovedstadsregionens nye initiativ til at fremme eksport af dansk know-how og teknologi indenfor klimatilpasning, det oplyser HOFOR.

Af eksempler på denne know-how og teknologi finder man anlægget ved Sankt Annæ Plads i København, Vandhaverne og Kongsholmsparken i Albertslund, klimakvarter Østerbro, samt skybrudstunneler, skaterbaner og regnvandskanaler.

Hovedstadsregionen har dermed de seneste år, garderet sig mod klimaforandringer ved at beskytte byen mod de dramatiske klimaforandringer. Områderne er samtidig blevet til (re)kreative byrum, og derfor er København blevet til en rollemodel for mange andre storbyer i verden. 

Det har betydet at de københavnske løsninger er blevet efterspurgt rundt om i verden og derfor er Hovedstadsregionen nu klar til at slå mønt af sin ekspertise og know-how. Call Copenhagen er derfor skabt for at hjælpe danske virksomheder med at sælge de mange danske klimateknologier- og løsninger. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.