Inspiration SKRIV UD

Kom til Byggeriets Miljødag 2017

af: Kasper Elton Jensen, 07-04-2017
Foto: Colourbox

Molio inviterer til Byggeriets Miljødag 2017, hvor du kan få indsigt i den nyeste viden, og være med når der debatteres aktuelle udfordringer inden for miljø, sundhed og sikkerhed. Konferencen finder sted onsdag d. 3. maj i Middelfart.

Konferencen stiller skarpt på de udfordringer, der er i byggeriet, når det gælder miljøet. I forbindelse med renoveringsprojekter, eller blot når vi opholder os i vores bygninger, kan vi blive udsat for farlige stoffer. Hvis ikke der tages de rigtige forholdsregler, kan det være til fare for både miljøet og vores sundhed.

Programmet for dagen stiller skarpt på aktuelle emner som blandt andet indeklima, radon, støj og affaldshåndtering. Medlemmer af Energiforum Danmark får 10 % rabat på deltagergebyret.

Molios hjemmeside finder du yderligere informationer, samt program og tilmeldings mulighed.

Praktisk info
Dato: 3. maj kl.9.00-16.00
Sted: HUSET i Middelfart
Pris: 3.450 kr. ekskl. moms. Tilmelder I jer 4 samtidig, betaler I kun for 3. (Medlemmer af Energiforum Danmark får 10 % rabat)

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.