Politik og regler SKRIV UD

Kom til debatmøde om det kommende energiforlig

af: Kasper Elton Jensen, 31-03-2017
Foto: Colourbox

Det Økologiske Råd inviterer til et åbent debatmøde onsdag d. 26. april om det kommende energiforlig. På mødet vil eksperter fra Energikommissionen, Klimarådet, Aalborg Universitet og Det Økologiske Råd give deres anbefalinger til indholdet af en ny energipolitisk aftale og udvalgte politikere vil diskutere, hvad de lægger vægt på.

Det forventes, at regeringen i løbet af 2017 vil komme med et udspil til en ny energipolitisk aftale, som skal afløse den nuværende aftale fra 2012, og som løber frem til 2020. Aftalen forventes som den tidligere aftale at danne grundlaget for de fremtidige investeringer i vedvarende energi, energieffektivitet, energisystemet og i forskning, udvikling og demonstration af ny grøn energiteknologi.

Regeringen vil tage Energikommissionen og Klimarådet med på råd, når de skal komme med det nye udspil til energipolitikken, og derfor har Det Økologiske Råd også inviteret eksperter fra Energikommissionen og Klimarådet med til debatmødet, hvor de vil komme med deres anbefalinger til indholdet i den nye aftale.

Mødet finder sted onsdag d. 26. april fra kl.14.30-17.30 i København, og er gratis for alle, men tilmelding er påkrævet.

Program og tilmelding finder du på Det Økologiske Råds hjemmeside under arrangementer med titlen ”Skibet er ladet med”.

Praktisk info
Sted: Store Kannikestræde 19, 1.sal, 1169 København K
Dato: Onsdag d. 26. april 2017
Tid: kl.14.30-17.30



Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.