Inspiration SKRIV UD

Kom til konference om fremtidens boliger

af: Kasper Elton Jensen, 03-05-2017
Foto: Colourbox

Parterne bag Nordic built – Living in Light projektet, Grundejernes Investeringsfond og Københavns Kommune inviterer til nordisk konference med fokus på transformeringen af eksisterende bygninger og boliger så de opfylder moderne levestandarder.

Byggebranchen oplever i disse år et stigende pres fra befolkningstilvæksten i byområderne, og pladsmanglen i byerne betyder blandt andet, at der bliver stillet nye krav til de eksisterende bygninger, så de kan efterkomme forventningerne til en moderne bolig. Konferencens omdrejningspunkt bliver derfor, hvordan byggebranchen kan være med til at transformere eksisterende bygninger til moderne boliger, hvor især dagslyset kommer til at indgå som et centralt element.

Konferencen er en del af Nordic built – Living in Light projektet, som sætter fokus på at undersøge, hvordan vi konceptuelt kan renovere ældre etageejendomme i nordiske byer, så de bliver tilpasset en moderne, nordisk livsstil, fremmer sundhed og er smukke og miljøvenlige, men samtidig tager hensyn til at bevare bygningens udtryk i byen.

Programmet på konferencen byder blandt andet på forskellige oplægsholdere fra hele norden, og derfor vil konferencen også primært foregå på engelsk. Derudover vil der være indlagt sessioner med debat samt rig mulighed for at netværke med de resterende deltagere på tværs af energi- og byggebranchen.

Arrangementet finder sted d. 23. maj i København og prisen er 750 kr.

Du kan læse mere om projektet Living in Light projektet her.


Praktisk info:

Dato og Tid: 23. maj 2017, kl. 9.00 – 17.00

Sted: Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Philip de Langes Allé 10, 1435 København K.

Program og tilmelding: Program og tilmelding finder du her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.