Inspiration SKRIV UD

Konference: Klimaændringer - udfordringer og muligheder for byggeriet

af: Ulrik Blaabjerg, 18-10-2017
Foto: Colourbox

Vores klima er under forandring. Kraftigere storme, øget og mere intens nedbør samt højere temperaturer og længere tørkeperioder er blot nogle af de ændringer som klimaet har gennemgået sammenlignet med de seneste årtier. Molio - Byggeriets videnscenter - afholder den 5. december en konference om klimaændringer og de udfordringer og muligheder de har for byggeriet.

Med klimaets store betydning for vores måde at leve på, samt måden vi indretter vores byer og boliger på, er emnet mere aktuelt end nogensinde før. Tages der ikke hånd om det i tide risikerer man at stå med en kæmperegning og store miljømæssige konsekvenser. Klimaforandringerne fører dog ikke kun udfordringer med sig, men også nye muligheder.

På konferencen vil det blandt andet blive belyst, hvordan udfordringer kan gøres til muligheder, ligesom der præsenteres konkrete og aktuelle løsninger fra ind- og udland, hvor man med succes har håndteret klimaforandringerne.

Den nyeste viden om klimaændringer bliver serveret af Jesper Theilgaard, som følger klimaområdet tæt. Han vil desuden fortælle om drøftelserne fra forhandlingerne på COP23, som finder sted i Bonn 6. – 17. november 2017.

I løbet af dagen vil der være masser af indspark, inspiration og tid til netværk og konferencen afsluttes med et festligt og skævt indslag af komiker Mads Brynnum.

 

Hvad: Klimaændringer - udfordringer og muligheder for byggeriet

Hvornår: 5. december 2017 kl. 09.00-16.30

Hvor: HUSET Middelfart, Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart

Priser:

Ved tilmelding før 5. november: 1990,- DKK

Ved tilmelding effter 5. november: 2500,- DKK

25% Rabat ved mindst 4 tilmeldinger fra samme virksomhed

Medlemmer af Energiforum Danmark får 10% på prisen ved tilmelding efter d. 5/11 (ellers early bird pris)

*priser er ekskl. moms

Tilmelding: Tilmelding kan foretages her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.