Inspiration SKRIV UD

Konference om teknologiske innovationer i den farmaceutiske industri

af: Ulrik Blaabjerg, 24-10-2017
Foto: ISPE

ISPE's nordiske afdeling afholder konference om teknologiske innovationer inden for den farmaceutiske industri. Konferencen finder sted den 9. november på Radisson Blu Waterfront i Stockholm og vil blandt andet forsøge at give svar på hvordan teknologiske innovationer kan være med til at strømline arbejdsprocesser og skabe en mere bæredygtig forretning. 

Den farmaceutiske industri har længe været tilbageholdende når det kommer til at tage ny teknologi i brug samt smartere måder at bringe nye lægemidler ind på markedet.

Industrien står derfor over for flere udfordringer:

• Patienterne forventer, at innovationer ikke kun er medikamenteffekten, men også de enheder og applikationer, der bruges til at administrere lægemidlerne.

• Tilsynsmyndighederne øger deres forventninger til niveauet for produkt- og procesforståelse, der ikke kun er vist under udvikling, men gennem hele livscyklusen af ​​stoffet.

• Handelsmiljøet bliver hårdere, da sundhedspersonale pålægger sundhedsudbydere nye omkostninger, der nu forbinder omkostningerne til lægemidlets værdi.


Disse udfordringer skal ikke ses som hindringer fra medicinalindustrien, men snarere som muligheder for at gennemføre nye teknologiske innovationer og strømline arbejdsprocesser, og dermed i sidste ende skabe en mere bæredygtig virksomhed. 

Formålet med konferencen er at deltagerne skal føle sig inspireret og forlade konferencen med et optimistisk blik på fremtiden og de muligheder, den medfører. 

 

Hvad: Teknologiske innovationer i den farmaceutiske industri

Hvornår: 9. november 2017 kl. 09.00-17.30

Hvor: Radisson Blu Waterfront, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

Tilmelding: Tilmelding kan foretages her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.