Inspiration SKRIV UD

Kursus i Miljø- og energiret

af: Kasper Elton Jensen, 10-03-2017
Foto: Aarhus BSS

School of Business and Social Sciences (Aarhus BSS), der er en del af Aarhus Universitet, tilbyder et nyt kursus i miljø- og energiret, hvor du får en grundlæggende forståelse for den juridiske tankegang samt for de organisationsformer, virkemidler og beslutningsprocesser, der er tale om inden for miljø- og energiområdet.

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med miljø-, klima- og energispørgsmål i en rådgivningsvirksomhed, brancheorganisation, offentlig myndighed eller produktionsvirksomhed m.fl. Derudover har kurset relevans for både den, der ikke har en juridisk baggrund, men som arbejder med lovgivning i sit daglige virke, samt for juristen som er forholdsvis ny inden for det miljø- og energiretlige område, eller som trænger til en general up-date på området, lyder det i kursusbeskrivelsen.

Kurset er indrettet på en måde, hvor deltagerne skal kunne bruge de redskaber og den viden de tilegner sig direkte i deres praktiske arbejde. På kurset bliver deltagerne undervist af Danmarks førende eksperter inden for området. Undervisningen er en kombination af forelæsning og diskussion, og tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle samt praktisk relevant e emner.

Der er i alt fire kursusgange, som er fordelt over perioden fra d. 24. april til d. 23. maj.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på Aarhus BSS’ hjemmeside her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.