Inspiration SKRIV UD

Ni projekter modtager millionstøtte til energirenoveringer

af: Ulrik Blaabjerg, 27-03-2017
Foto: Colourbox

Ni projekter modtager i alt 8,6 mio. kr. fra Energistyrelsens pulje ”Energieffektive og Intelligente bygninger”, der har til formål at fremme energieffektivitet i bygninger. 

Projekterne der igangsættes i løbet af 2017 omfatter blandt andet udvikling og demonstration af nye samarbejdsformer for gennemførelsen af besparelser, udvikling af nye forretningskoncepter og datadrevne værktøjer til målretning samt effektivisering af indsatsen for energieffektive bygninger.

Tilbage i december 2015 indgik regeringen en aftale om at udnytte den såkaldte energireserve for perioden 2016 til 2019. Ved aftalens indgåelse blev det besluttet at gennemføre initiativet ”Energieffektive og Intelligente Bygninger”, der blandt andet yder støtte til udvikling og demonstrationsprojekter for energieffektive løsninger i bygninger. En aftale der altså i første omgang er kommet ni projekter til gode.

Efter projekternes afslutning i 2019 vil der blive udarbejdet et idé- og inspirationskatalog, om hvordan lokale partnerskaber kan videreføres. Der vil herefter blive afholdt en konference om emnet. 

Kilde: Energistyrelsen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.