Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Ny kalenderfunktion i appen

af: Kasper Elton Jensen, 01-06-2017

Vi har i den seneste uge bedt jer læsere om at evaluere Energiforum Danmarks app - EFDKnyt, og det første helheds indtryk er overvejende positivt. 75 pct. af evalueringerne vurderede indholdet og udseendet af appen som ’over middel’. Vi er selvfølgelig rigtig glade for den positive modtagelse og tager gerne imod både ris og ros angående appen.

En af de ting som blev efterlyst i flere af evalueringerne, var en integreret kalenderfunktion, hvor det er muligt at tilmelde sig Energiforum Danmarks arrangementer. Det råd har vi taget til os, og vi har hermed fornøjelsen af, at kunne informere om, at kalenderfunktionen nu er at finde i appen. Derudover er en delingsfunktion ligeledes blevet tilgængelig, så det nu er muligt at dele en artikel med sit netværk.

Endeligt er vinderen af de tre flasker vin, som blev udloddet i forbindelse med evalueringen, fundet. Vinderen har fået direkte besked.

Har du endnu ikke downloadet EFDKnyt, så kan den hentes gratis via App Store og Google Play til smartphones og tablets med iOS eller Android styresystemer. 
Har du ikke mulighed for at downloade appen, så kan magasinet stadig læses her på hjemmesiden.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.