Inspiration SKRIV UD

Nye spændende arrangementer i kalenderen

af: Ulrik Blaabjerg, 28-08-2017
Foto: Colourbox

Takket være vores mange samarbejdspartnere kan vi nu tilføje spændende arrangementer til kalenderen. Nu har du blandt andet mulighed for at komme til en konference om solceller og dets rolle som en del af fremtidens energisystem eller en konference der sætter fokus på indeklimaet i skoler.

Solcellekonference

På solcellekonferencen der finder sted i biografteatret på Nationalmuseet d. 26. september, vil det blandt andet blive taget op, hvilken rolle solceller og energiproducerende bygninger skal spille i fremtidens energisystem i Danmark. Derudover vil det blive diskuteret hvordan danske virksomheder kan få del i det internationale boom på solcelleområdet. Solcelleteknologien er nemlig i rivende udvikling og er både blevet markant billigere og mere effektiv. Det har betydning for Danmarks fremtidige energisystem, og gør samtidig solceller til et boomende marked på verdensplan. Der er derfor stor efterspørgsel på effektive, arkitektonisk integrerede løsninger og systemløsninger i både danske og udenlandske byer i Europa, USA og dele af Asien, som danske virksomheder har gode forudsætninger for at få del i af dette hurtigt voksende marked.

Hvis potentialerne skal indfries, kræver det et fornyet politisk fokus på, hvordan solceller kan indgå i fremtidens energisystem i Danmark, samt bidrage til grøn vækst i kommunerne og den danske eksport af grøn teknologi. Konferencen vil derfor skabe en fornyet debat om, hvilke målsætninger og rammebetingelser, der skal til for at understøtte denne udvikling. På konferencen vil den nyeste erfaring fra danske solcelleprojekter blandt andet blive præsenteret, foruden en analyse fra DAMVAD Analytics og en ny rapport fra Aalborg Universitet.

Tilmelding er gratis inden d. 15. september og foregår via linket her.

Indeklima i skoler

På konferencen omkring indeklima i skoler vil det blive diskuteret hvordan man bedst omsætter skolernes indeklimaudfordringer til løsninger. På konferencen fokuseres der på skolen og bygningerne samt hvilke kommunale udfordringer man står over for. Der sættes desuden fokus på mulige tekniske løsninger, som formår at skabe et godt indeklima og rammerne for et dynamisk undervisningsforløb. Der vil være bl.a. være indlæg fra tidligere undervisningsminister Christine Antorini og professor Geo Clausen, DTU Byg samt ledende repræssentanter fra en række kommuner, rådgivere og brugere.

Konferencen henvender sig specielt til beslutningstagere i kommuner, tekniske chefer, driftspersonale på skoler, skoleledere, brugere, rådgivere og VVS-installatører og tilmelding foregår via linker her

Uddannelse i brugen af sociale medier

Slutteligt finder man et arrangement omkring brugen af sociale medier, som særligt henvender sig til elektrikere, tømrer, murer, installatører, energirådgivere samt bygningsadministratorer som gerne vil nå sine kunder dér, hvor de er på de sociale medier. Tilbuddet skal ses som en uddannelse i brugen af apps og sociale medier. Her vil du blandt andet lære om hvordan du får flere "kundeleads" gennem nettet, samt hvordan du trimmer din administration og ordner dine indberetninger om energibesparelser nemt og hurtigt. Tilmeldingsfristen er d. 19. september til efterårsforløbet på 4 moduler og du finder link til mere information og tilmelding her

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.