Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Opvarmning til netværkskonference: Hans Andersen

Erfaringer fra mange års energirenovering

af: Ulrik Blaabjerg, 13-10-2017
Foto: Colourbox

Dette års netværkskonference nærmer sig med hastige skridt, og vi har svært ved at vente længere. Derfor har vi taget forskud på glæderne, og har interviewet en række af oplægsholderne om hvad man kan forvente sig den 2. november, i DRs Koncerthus, når Energiforum Danmark afholder netværkskonference.

Vi kommer gennem oktober til at bringe disse interviews, og her i den tredje udgave har vi interviewet Hans Andersen, energichef i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, der administrerer 4.600 erhvervslejekontrakter og bl.a. udfører energirenoveringer på vegne af sine kunder.

På årets netværkskonference vil man blandt andet kunne opleve Hans Andersen fortælle om sine mange års erfaring med energirenovering. Med et fagligt ståsted som El-ingeniør med motordrift som speciale har han efterhånden tilegnet sig 30 års erfaring henover skiftende jobs som energirådgiver, energiforsker, og nu energichef i DEAS.

Energi og bæredygtighed har været en del af Hans’ ”DNA” fra dag 1, der med sin brede erfaring inden for teknik og ledelse finder det spændende at få projektet til at gå op i en højere enhed ved både at have fokus på de faglige og tekniske detaljer, samtidig med at der skal være et effektivt samarbejde mellem de mange parter i processen.

Ved at overvære oplægget vil publikum få indsigt i, at det kan være udfordrende at skulle vurdere, hvornår en energirenovering lever op til de forventninger og mål, man har opstillet. Man vil desuden få indsigt i, hvorfor den nye SBS-anvisning faktisk er et godt sted at starte. Den hjælper med at sætte retningen og viser vejen til en succesfuld renovering ved at forklare, hvordan man analyserer dynamikkerne i energiforbruget.

For tiden er der megen debat om, at de beregnede besparelser og deraf udbetalte tilskud ikke lever op til forventningerne. I nogle projekter får man ikke vurderet de forventede resultater realistisk ift. den fremtidige brug. På den måde kan de forventede besparelser ende med at blive ”ædt op” som følge af positiv vækst i aktiviteterne i en given bygning. En energirenovering fører nemlig ofte et generelt løft med sig, som inviterer til mere aktivitet i bygningen, ifølge Hans Andersen.

Hans Andersen holder sit oplæg; "Erfaringer fra mange års energirenovering" efter pausen i DR's mødelokale. Du kan stadig nå at tilmelde dig ved at registrere dig her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.